Menu główne

ava1

LOGO LIBRUS poziome

REKRUTACJA 2020 2021 1Szanowni Słuchacze,

11 września 2020 r. (piątek) rozpoczynają się  zajęcia na kwalifikacyjnych kursach zawodowych.

Zapraszamy na godzinę 16:00. 

 

 

 

 

Harmonogram: 

  • kwalifikacyjny kurs zawodowy KUCHARZ - HGT.02 przygotowywanie i wydawanie dań - sala 126 (I piętro) - magazynowanie żywności - Ewelina Wiktorek
  • kwalifikacyjny kurs zawodowy KELNER - HGT.01 wykonywanie usług kelnerskich - sala 204 (II piętro) - bezpieczeństwo i higiena pracy - Seweryna Kurek
  • kwalifikacyjny kurs zawodowy CUKIERNIK - SPC.01 produkcja wyrobów cukierniczych - sala 129 (I piętro) - podstawy przemysłu spożywczego i magazynowania - Dorota Janus

Przy wejściu obowiązuje dezynfekcja rąk, w przestrzeniach wspólnych przebywanie w maseczkach bądź w przyłbicach oraz zachowanie dystansu społecznego.

Pliki cookie ułatwiają świadczenie naszych usług. Korzystając z naszych usług, zgadzasz się, że używamy plików cookie.
Ok