INFORMACJA ADMINISTRATORA O PRZETWARZANIU DANYCH OSOBOWYCH

Administratorem Twoich danych osobowych jest: Zespół Szkół Gastronomicznych nr 1 z siedzibą: os. Złotej Jesieni 16, 31-828 Kraków, tel.: 12 644 50 19, Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Twoje dane osobowe będą przetwarzane przez nas w celu realizacji usług świadczonych przez naszą placówkę.
Informujemy, że:
1. Masz prawo do żądania od administratora dostępu do Twoich danych osobowych, ich sprostowania, ograniczenia przetwarzania oraz prawo do przenoszenia danych. Jeżeli przetwarzanie danych odbywa się wyłącznie na podstawie Twojej zgody to masz prawo w dowolnym momencie wycofać udzieloną zgodę, przy czym jej wycofanie nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie tejże zgody przed jej wycofaniem
2. Dane osobowe będą przechowywane przez okres wynikający z przepisów prawa, w szczególności ustawy z dnia 14 lipca 1983 r. o narodowym zasobie archiwalnym i archiwach oraz rozporządzenia Prezesa Rady Ministrów z dnia 18 stycznia 2011 r. w sprawie instrukcji kancelaryjnej, jednolitych rzeczowych wykazów akt oraz instrukcji w sprawie organizacji i zakresu działania archiwów zakładowych. W przypadku gdy przepisy prawa nie określają okresu przechowywania dotyczącego konkretnej kategorii spraw – dane będą przechowane przez czas potrzebny do realizacji celu, w którym zostały zebrane.
3. Masz prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego, którym jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych z siedzibą ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa.
4. Podanie danych osobowych wymaganych przepisami prawa jest warunkiem realizacji usług świadczonych przez naszą jednostkę.
5. Konsekwencją niepodania danych wymaganych przepisami prawa jest brak możliwości świadczenia przez nas usług.
6. Twoje dane osobowe będą przetwarzane na podstawie przepisów prawa, a w szczególnych przypadkach - na podstawie Twojej zgody albo w związku z wykonywaniem umowy, której jesteś stroną, w związku z art. 6 ust. 1 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).
Dane kontaktowe Inspektora Ochrony Danych: Kornelia Michalska, e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Czytaj więcej: INFORMACJA ADMINISTRATORA O PRZETWARZANIU DANYCH OSOBOWYCH

Wykaz podręczników na rok szkolny 2019/2020

ksiazki kopiaZapraszamy do zapoznania się z wykazem podręczników, które będą obowiązywać w nowym roku szkolnym 2019/2020.
Czytaj więcej: Wykaz podręczników na rok szkolny 2019/2020

Logowanie do rekrutacji

 Tu logujesz się do rekrutacji www.e-omikron.pl

Juror Zbigniew Kurleto

zdjecie 3Zbigniew Kurleto - Mistrz kuchni, przewodniczący sekcji gastronomicznej Krakowskiej  Kongregacji Kupieckiej, obecnie zatrudniony w restauracji  Hawełka, doradca kulinarny Gastroinfo, Rational, KrakGastro, były szef kuchni w hotelu Batory , Grand i restauracji  Wierzynek w Krakowie. Uczestnik konkursów kulinarnych w kraju i zagranicą.

Czytaj więcej: Juror Zbigniew Kurleto

Juror Wiesław Bober

Wieslaw Bober Wzorcownia kwiecien 2017 96Wiesław Bober należy do wąskiego grona najlepszych i najbardziej doświadczonych  kucharzy w Polsce. Branża gastronomiczna zafascynowała go i pochłonęła całkowicie.
Gotował dla artystów, ludzi świata polityki oraz Miss World. Popularyzował polskie smaki w Maso Corto we Włoszech, Kaprun w Austrii oraz w Pradze.

Czytaj więcej: Juror Wiesław Bober

Juror Tomasz Smoczyk

20181207 164948Tomasz  Smoczyk -  szef kuchni restauracji Hotelu Grand w Krakowie, miłośnik kuchni włoskiej,  ceniący jednocześnie międzynarodową kuchnię typu fusion oraz kuchnię staropolską. Bezustannie zachwycający kreatywnością,  dbający o rozwój własny  i swoich współpracowników przez udział w licznych konkursach i wydarzeniach kulinarnych.

Czytaj więcej: Juror Tomasz Smoczyk

Juror Tomasz Niewiara

2016 10 3 LP8 8909Tomasz Niewiara -szef kuchni Hotelu  Szary Residence w Michałowicach.  Absolwent ZSG nr 1 w Krakowie. Doświadczenie zawodowe zdobywał  w restauracjach w Polsce i za granicą. Może się pochwalić dużą liczbą  zadowolonych klientów indywidualnych-organizował komunie, chrzciny, urodziny  i inne wydarzenia kulinarne.

Czytaj więcej: Juror Tomasz Niewiara

Juror Roman Pawlik

RomanRoman Pawlik - Executive Chef w hotelu  Park Inn by Radisson Kraków. Doświadczenie zawodowe zdobywane w Polsce oraz za granicą w restauracjach oraz sieciach Hoteli takich jak Best Western, Holiday Inn, Hilton, Radison. Staż pracy 20 lat. Tytuł mistrza w zawodzie kucharz, technik technologii żywienia, kurs pedagogiczny.

Juror Robert Kopacz

Robert Kopacz Tauron ArenaRobert Kopacz - szef kuchni restauracji Tauron Arena Kraków. Absolwent  ZSG nr 1w Krakowie. Uczestnik  Małopolskiego Konkursu Szkół Gastronomicznych.

Juror Rafał Bosak

IMG 1243Rafał Bosak -  Sous Chef  w krakowskiej restauracji ,,Zakładka” (od 5 lat znajduje sie w przewodniku Michelin i Gault&Millau).
Absolwent ZSG nr 1, zwycięzca XIII edycji MKSG ,,Przysmaki europejskich piłkarzy”.
Doświadczenie kulinarne zdobywa w krakowskich restauracjach, w zawodzie od 9 lat.
Pasjonat kuchni polskiej i klasycznej kuchni francuskiej.

Pliki cookie ułatwiają świadczenie naszych usług. Korzystając z naszych usług, zgadzasz się, że używamy plików cookie.
Ok