zdjecie 3Zbigniew Kurleto - Mistrz kuchni, przewodniczący sekcji gastronomicznej Krakowskiej  Kongregacji Kupieckiej, obecnie zatrudniony w restauracji  Hawełka, doradca kulinarny Gastroinfo, Rational, KrakGastro, były szef kuchni w hotelu Batory , Grand i restauracji  Wierzynek w Krakowie. Uczestnik konkursów kulinarnych w kraju i zagranicą.

Między innymi: laureat Srebrnej Patelni 1987, zdobywca Grand Prix na międzynarodowym konkursie w Bratysławie, uczestnik konkursu  kulinarnego w Lipsku, uczestnik ekipy kucharzy na międzynarodowych  zawodach  kulinarnych  RWPG  w Budapeszcie. Od 20 lat współpracownik naszej szkoły  w ramach Małopolskiego Konkursu Szkół Gastronomicznych.

Pliki cookie ułatwiają świadczenie naszych usług. Korzystając z naszych usług, zgadzasz się, że używamy plików cookie.
Ok