07.06.2018 - II Małopolski sejmik młodzieży

ejmik2018W dniu 07.06.2018r. uczniowie z naszej szkoły w składzie: Szymon Pstruś, Kamila Piechnik i Natalia Dżiża pod opieką Pani Elżbiety Nakielny, wybrali się do Urzędu Marszałkowskiego. Odbyło się tam spotkanie Sejmiku Młodzieży. Tematem przewodnim było "Jak oceniasz samorząd dziś i jakim widzisz go jutro?"

Czytaj więcej: 07.06.2018 - II Małopolski sejmik młodzieży

Naturalne i antyodżywcze substancje występujące w żywności Dodatki do żywności - przyjaciele czy wrogowie? MCHE

naturalne 2019Tematem zajęć:Naturalne i antyodżywcze substancje występujące w żywności Dodatki do żywności - przyjaciele czy wrogowie? w ramach Małopolskiej Chmury Edukacyjnej.

 

Czytaj więcej: Naturalne i antyodżywcze substancje występujące w żywności Dodatki do żywności - przyjaciele czy...

Ile „waży” szklanka coli i paczka chipsów

Ile waży szklanka coli i paczka chipsów 2019Tematem zajęć: Ile „waży” szklanka coli i paczka chipsów w ramach Małopolskiej Chmury Edukacyjnej.

Czytaj więcej: Ile „waży” szklanka coli i paczka chipsów

Truskawkowy deser dla astronautów w ramach MCHE

truskawka 2019Tematem zajęć:Truskawkowy deser dla astronautów w ramach Małopolskiej Chmury Edukcyjnej.

Czytaj więcej: Truskawkowy deser dla astronautów w ramach MCHE

8.02.2019 - A czy Ty wiesz, co to jest jet lag?, kim jest na lotnisku marszałek? My już wiemy…

lotnisko2019nDnia 08.02.2019r. w ramach projektu Centrum Kompetencji Zawodowych- kursu "Obsługa grup przyjazdowych z transportem lotniczym" uczestniczyliśmy w wycieczce na lotnisko Balice. Dowiedzieliśmy się, jak od podszewki wygląda funkcjonowanie lotniska. W Centrum Edukacji Lotniczej przebyliśmy całą drogę pasażera, który, wybiera się w podróż samolotem. Mogliśmy nawet wydrukować sobie kartę pokładową .

Czytaj więcej: 8.02.2019 - A czy Ty wiesz, co to jest jet lag?, kim jest na lotnisku marszałek? My już wiemy…

1.02.2019 - Warsztaty kulinarne ,,Szef dla Młodych Talentów''

szkolenie drop1 lutego w naszej szkole firma Makro zorganizowała warsztaty kulinarne dla uczniów. Szkolenie prowadził absolwent naszej szkoły Łukasz Cichy, szef kuchni restauracji Biała Róża. Druga część warsztatów rozpoczęła się prelekcją na temat drobiu, poprowadzona przez przedstawicieli firmy Drosed.

Czytaj więcej: 1.02.2019 - Warsztaty kulinarne ,,Szef dla Młodych Talentów''
Pliki cookie ułatwiają świadczenie naszych usług. Korzystając z naszych usług, zgadzasz się, że używamy plików cookie.
Ok