• Librus logoBIP LogoFacebook logoIkona Instagram Logo Krakowa Godło Polski
Aktualności

Krakowski Tydzień Zawodowców – edycja VIII

 

29 marca 2022 r.

wtorek

Finger food pracownia 51 9.00-12.00
Sushi pracownia 53 9.00-12.00
Monoporcje pracownia 47 9.00-12.00
Etykieta przy stole pracownia 19 9.00-12.00
Wypiek pieczywa pracownia 112 9.00-12.00
Turystyczne kalambury pracownia 204 9.00-10.30
Guest service- pokaz obsługi hotelowej gości w recepcji pracownia118 9.00-10.30
Rozmowa z doradcą zawodowym sala 101 9.00-12.00
31 marca 2022 r.

czwartek

Finger food pracownia 47 14.00-16.00
Sushi pracownia 53 14.00-16.00
Monoporcje pracownia 47 14.00-16.00
Stoły na różne okazje pracownia 131 14.00-16.00
Wypiek pieczywa pracownia 112 14.00-16.00
Turystyczne kalambury pracownia 204 14.00-15.30
1. „Check in” – meldowanie gości w recepcji hotelowej. 2. Dekoracyjne składanie ręczników.  3. Sekrety pracy w hotelu – czyli jak wygląda praca w recepcji hotelu 4* z perspektywy pracownika. pracownia 118 14.00-15.30
Rozmowa z doradcą zawodowym sala 101 14.00-16.00
2 kwietnia 2022 r.

OTWARTA SOBOTA

Finger food pracownia 47 9.00-12.00
Sushi pracownia 53 9.00-12.00
Ciasta i ciasteczka pracownia 50 9.00-12.00
Monoporcje pracownia 51 9.00-12.00
Etykieta przy stole pracownia 19 9.00-12.00
Wypiek pieczywa pracownia 112 9.00-12.00
Savoir vivre w hotelu i na co dzień- quiz
Housekeeping- pokaz składania ręczników
pracownia 118 9.00-12.00
Jak rozwijać swoje pasje z Samorządem Uczniowskim? pracownia 126 9.00-12.00
Jak to działa? Programy komputerowe w gastronomii i hotelarstwie. pracownia 218 9.00-12.00
„Check in” – meldowanie gości w recepcji hotelowej. Recepcja szkoły 9.00-12.00
Gra terenowa „Poznaj swoją szkołę” Szkoła 9.00-12.00
Rozmowa z doradcą zawodowym sala 101 9.00-12.00

Poprzedni artykułNastępny artykuł