Terminy praktyk zawodowych w roku szkolnym 2021/2022
Termin praktyki |
Klasa | Nazwa i numer zawodu | Nazwa kwalifikacji |
Liczba dni / |
|
6.09 – 1.10.2021 |
III a |
technik żywienia i usług gastronomicznych |
343404 | HGT.12
organizacja żywienia i usług gastronomicznych |
20 dni 140 godz. |
4.10 -2.11.2021 |
III b |
technik żywienia i usług gastronomicznych |
343404 | HGT.12
organizacja żywienia i usług gastronomicznych |
20 dni 140 godz. |
III h |
technik hotelarstwa | 422402 | HGT.06 realizacja usług w recepcji |
20 dni 140 godz. |
|
3.11 -1.12.2021 |
III m |
technik żywienia i usług gastronomicznych |
343404 | HGT.12
organizacja żywienia i usług gastronomicznych |
20 dni
140 godz. |
III o |
technik hotelarstwa | 422402 | HGT.06 realizacja usług w recepcji |
20 dni 140 godz. |
|
31.01 -25.02.2022 |
III l |
technik żywienia i usług gastronomicznych |
343404 | HGT.12
organizacja żywienia i usług gastronomicznych |
20 dni 140 godz. |
III p |
technik organizacji turystyki | 422104 | HGT.08 obsługa klienta oraz rozliczanie imprez i usług turystycznych |
20 dni 140 godz. |
|
7.03 – 1.04.2022 |
II a |
technik żywienia i usług gastronomicznych |
343404 | HGT.02
przygotowanie |
20 dni 140 godz. |
III n |
technik żywienia i usług gastronomicznych |
343404 | HGT.12
organizacja żywienia i usług gastronomicznych |
20 dni 140 godz. |
|
III t |
technik organizacji turystyki | 422104 | HGT.08 obsługa klienta oraz rozliczanie imprez i usług turystycznych |
20 dni 140 godz. |
|
9.05 -3.06.2022 |
II b |
technik żywienia i usług gastronomicznych |
343404 | HGT.02
przygotowanie |
20 dni 140 godz. |
II h |
technik hotelarstwa | 422402 | HGT.03 obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie |
20 dni 140 godz. |
|
II t |
technik organizacji turystyki | 422104 | HGT.07 przygotowanie imprez i usług turystycznych |
20 dni 140 godz. |
Dokumenty do pobrania: