Terminy praktyk zawodowych w roku szkolnym 2020/2021
Termin praktyki | Klasa | Zawód i nr cyfrowy | Kwalifikacja | Ilość dni/godzin | |
5.10 – 30.10.2020 | II a | technik żywienia i usług gastronomicznych |
343404 | HGT.02
przygotowanie |
20 dni – 140 godz. |
II b | technik żywienia i usług gastronomicznych |
343404 | HGT.02
przygotowanie |
20 dni – 140 godz. | |
II h | technik hotelarstwa | 422402 | HGT.03 obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie |
20 dni – 140 godz. | |
II m | technik żywienia i usług gastronomicznych |
343404 | HGT.02
przygotowanie |
20 dni – 140 godz. | |
II t | technik organizacji turystyki | 422104 | HGT.07 przygotowanie imprez i usług turystycznych |
20 dni – 140 godz. | |
III h | technik hotelarstwa | 422402 | TG.13 obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie |
20 dni – 160 godz. | |
II n | technik żywienia i usług gastronomicznych |
343404 | HGT.02
przygotowanie |
20 dni – 140 godz. | |
II p | technik organizacji turystyki | 422104 | HGT.07 przygotowanie imprez i usług turystycznych |
20 dni – 140 godz. | |
II l | technik żywienia i usług gastronomicznych |
343404 | HGT.02
przygotowanie |
20 dni – 140 godz. | |
II o | technik hotelarstwa | 422402 | HGT.03 obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie |
20 dni – 140 godz. |
Dokumenty do pobrania: