Harmonogram praktyk zawodowych w roku szkolnym 2024-2025
| Termin praktyki | Klasa | Nazwa i numer zawodu | Nazwa kwalifikacji | Liczba dni/godzin | |
| 03.09-30.09.2024 | 3a | Technik żywienia i usług gastronomicznych | 343404 | HGT.12. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych | 20 dni
140 godz. |
| 03.02-28.02.2025 | 3j | Technik usług kelnerskich | 513102 | HGT.11. Organizacja usług gastronomicznych | 20 dni
140 godz. |
| 3h | Technik hotelarstwa | 422402 | HGT.06. Realizacja usług w recepcji | 20 dni
140 godz. |
|
| 3k | Technik technologii żywności | 314403 | SPC.07. Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych | 20 dni
140 godz |
|
| 3t | Technik organizacji turystyki | 422104 | HGT.08. Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez i usług turystycznych | 20 dni
140 godz. |
|
| 3o | Technik hotelarstwa | 422402 | HGT. 06. Realizacja usług e recepcji | 20 dni
140 godz. |
|
| Technik organizacji turystyki | 422104 | HGT.08 Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez i usług turystycznych | 20 dni
140 godz. |
||
| 10.03-4.04.2025
|
3b | Technik żywienia i usług gastronomicznych | 343404 | HGT.12. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych | 20 dni
140 godz. |
| 2j | Technik usług kelnerskich | 513102 | HGT.01. Wykonywanie usług kelnerskich | 20 dni
140 godz. |
|
| 2t | Technik organizacji turystyki | 422104 | HGT.07. Przygotowanie imprez i usług turystycznych | 20 dni
140 godz. |
|
| 2k | Technik technologii żywności | 314403 | SPC.01. Produkcja wyrobów cukierniczych | 20 dni
140 godz |
|
| 12.05-6.06.2025
|
2a | Technik żywienia i usług gastronomicznych | 343404 | HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań | 20 dni
140 godz |
| 2b | Technik żywienia i usług gastronomicznych | 343404 | HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań | 20 dni
140 godz |
|
| 2g | Technik żywienia i usług gastronomicznych | 343404 | HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań | 20 dni
140 godz |
|
| 2h | Technik hotelarstwa | 422402 | HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie | 20 dni
140 godz |
|
Zajęcia praktyczne w zakładzie w roku szkolnym 2024-2025
|
Lp. |
Klasa |
Zawód |
Ilość godzin tyg. |
|
1. |
2d |
Kucharz |
6 |
|
2. |
2c |
Cukiernik |
6 |
|
3. |
3d |
Kucharz |
5 |
|
3c |
Cukiernik |
5 |
Dokumenty do pobrania:






