• Librus logoLibrus logoBIP LogoFacebook logoIkona Instagram Logo Krakowa Godło Polski

Harmonogram praktyk zawodowych w roku szkolnym  2025/2026

Termin praktyki Klasa Nazwa i numer zawodu Nazwa kwalifikacji Liczba dni/godzin
16.02-13.03.2026r. IIIk Technik technologii żywności 314403 SPC.07. Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 20 dni

140 godz

16.02-13.03.2026r. IIIh Technik hotelarstwa 422402 HGT.06. Realizacja usług w recepcji. 20 dni

140 godz

16.02-13.03.2026r IIIt Technik organizacji turystyki 422104 HGT.08. Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez i usług turystycznych 20 dni

140 godz.

16.02-13.03.2026r Iw Technik żywienia i usług gastronomicznych 343404 HGT.12. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 20 dni

140 godz.

16.02-13.03.2026r Iz Technik technologii żywności 314403 SPC.07. Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 20 dni

140 godz.

09.03.- 09.04.2026 IIIa Technik żywienia i usług gastronomicznych 343404 HGT.12. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 20 dni

140 godz.

09.03.- 09.04.2026 IIIb Technik żywienia i usług gastronomicznych 343404 HGT.12. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 20 dni

140 godz.

09.03.- 09.04.2026 IIIg Technik żywienia i usług gastronomicznych 343404 HGT.12. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 20 dni

140 godz

09.03.- 09.04.2026 IIIj Technik usług kelnerskich 513102 HGT.11. Organizacja usług gastronomicznych 20 dni

140 godz

 

Zajęcia praktyczne w zakładzie  w roku szkolnym  2025/2026

Lp. Klasa Zawód Ilość godzin  tyg.
1. II d Kucharz 6
2. IIId Kucharz 5
3. II c Cukiernik 6
4. IIIci Cukiernik 5
5. IIIci Kelner 6