Harmonogram praktyk zawodowych w roku szkolnym 2025/2026
| Termin praktyki | Klasa | Nazwa i numer zawodu | Nazwa kwalifikacji | Liczba dni/godzin | |
| 16.02-13.03.2026r. | IIIk | Technik technologii żywności | 314403 | SPC.07. Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych | 20 dni
140 godz |
| 16.02-13.03.2026r. | IIIh | Technik hotelarstwa | 422402 | HGT.06. Realizacja usług w recepcji. | 20 dni
140 godz |
| 16.02-13.03.2026r | IIIt | Technik organizacji turystyki | 422104 | HGT.08. Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez i usług turystycznych | 20 dni
140 godz. |
| 16.02-13.03.2026r | Iw | Technik żywienia i usług gastronomicznych | 343404 | HGT.12. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych | 20 dni
140 godz. |
| 16.02-13.03.2026r | Iz | Technik technologii żywności | 314403 | SPC.07. Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych | 20 dni
140 godz. |
| 09.03.- 09.04.2026 | IIIa | Technik żywienia i usług gastronomicznych | 343404 | HGT.12. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych | 20 dni
140 godz. |
| 09.03.- 09.04.2026 | IIIb | Technik żywienia i usług gastronomicznych | 343404 | HGT.12. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych | 20 dni
140 godz. |
| 09.03.- 09.04.2026 | IIIg | Technik żywienia i usług gastronomicznych | 343404 | HGT.12. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych | 20 dni
140 godz |
| 09.03.- 09.04.2026 | IIIj | Technik usług kelnerskich | 513102 | HGT.11. Organizacja usług gastronomicznych | 20 dni
140 godz |
Zajęcia praktyczne w zakładzie w roku szkolnym 2025/2026
| Lp. | Klasa | Zawód | Ilość godzin tyg. |
| 1. | II d | Kucharz | 6 |
| 2. | IIId | Kucharz | 5 |
| 3. | II c | Cukiernik | 6 |
| 4. | IIIci | Cukiernik | 5 |
| 5. | IIIci | Kelner | 6 |
Dokumenty do pobrania:






