• Librus logoBIP LogoFacebook logoIkona Instagram Logo Krakowa Godło Polski

Harmonogram praktyk zawodowych w roku szkolnym  2024-2025

 

Termin praktyki Klasa Nazwa i numer zawodu Nazwa kwalifikacji Liczba dni/godzin
03.09-30.09.2024 3a Technik żywienia i usług gastronomicznych 343404 HGT.12. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 20 dni

140 godz.

03.02-28.02.2025 3j Technik usług kelnerskich 513102 HGT.11. Organizacja usług gastronomicznych         20 dni

140 godz.

3h Technik hotelarstwa 422402 HGT.06. Realizacja usług w recepcji         20 dni

140 godz.

3k Technik technologii żywności 314403 SPC.07. Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 20 dni

140 godz

3t Technik organizacji turystyki 422104 HGT.08. Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez i usług turystycznych 20 dni

140 godz.

3o Technik hotelarstwa 422402 HGT. 06. Realizacja usług e recepcji 20 dni

140 godz.

Technik organizacji turystyki 422104 HGT.08 Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez i usług turystycznych 20 dni

140 godz.

10.03-4.04.2025

 

3b Technik żywienia i usług gastronomicznych 343404 HGT.12. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 20 dni

140 godz.

2j Technik usług kelnerskich 513102 HGT.01. Wykonywanie usług kelnerskich 20 dni

140 godz.

2t Technik organizacji turystyki 422104 HGT.07. Przygotowanie imprez i usług turystycznych 20 dni

140 godz.

2k Technik technologii żywności 314403 SPC.01. Produkcja wyrobów cukierniczych 20 dni

140 godz

12.05-6.06.2025

 

2a Technik żywienia i usług gastronomicznych 343404 HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań 20 dni

140 godz

2b Technik żywienia i usług gastronomicznych 343404 HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań 20 dni

140 godz

2g Technik żywienia i usług gastronomicznych 343404 HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań 20 dni

140 godz

2h Technik hotelarstwa 422402 HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 20 dni

140 godz

 

Zajęcia praktyczne w zakładzie  w roku szkolnym  2024-2025

Lp.

Klasa

Zawód

Ilość godzin  tyg.

1.

2d

Kucharz

6

2.

2c

Cukiernik

6

3.

3d

Kucharz

5

3c

Cukiernik

5