| 29 marca 2022 r.
wtorek |
Finger food | pracownia 51 | 9.00-12.00 |
| Sushi | pracownia 53 | 9.00-12.00 | |
| Monoporcje | pracownia 47 | 9.00-12.00 | |
| Etykieta przy stole | pracownia 19 | 9.00-12.00 | |
| Wypiek pieczywa | pracownia 112 | 9.00-12.00 | |
| Turystyczne kalambury | pracownia 204 | 9.00-10.30 | |
| Guest service- pokaz obsługi hotelowej gości w recepcji | pracownia118 | 9.00-10.30 | |
| Rozmowa z doradcą zawodowym | sala 101 | 9.00-12.00 | |
| 31 marca 2022 r.
czwartek |
Finger food | pracownia 47 | 14.00-16.00 |
| Sushi | pracownia 53 | 14.00-16.00 | |
| Monoporcje | pracownia 47 | 14.00-16.00 | |
| Stoły na różne okazje | pracownia 131 | 14.00-16.00 | |
| Wypiek pieczywa | pracownia 112 | 14.00-16.00 | |
| Turystyczne kalambury | pracownia 204 | 14.00-15.30 | |
| 1. „Check in” – meldowanie gości w recepcji hotelowej. 2. Dekoracyjne składanie ręczników. 3. Sekrety pracy w hotelu – czyli jak wygląda praca w recepcji hotelu 4* z perspektywy pracownika. | pracownia 118 | 14.00-15.30 | |
| Rozmowa z doradcą zawodowym | sala 101 | 14.00-16.00 | |
| 2 kwietnia 2022 r.
OTWARTA SOBOTA |
Finger food | pracownia 47 | 9.00-12.00 |
| Sushi | pracownia 53 | 9.00-12.00 | |
| Ciasta i ciasteczka | pracownia 50 | 9.00-12.00 | |
| Monoporcje | pracownia 51 | 9.00-12.00 | |
| Etykieta przy stole | pracownia 19 | 9.00-12.00 | |
| Wypiek pieczywa | pracownia 112 | 9.00-12.00 | |
| Savoir vivre w hotelu i na co dzień- quiz Housekeeping- pokaz składania ręczników |
pracownia 118 | 9.00-12.00 | |
| Jak rozwijać swoje pasje z Samorządem Uczniowskim? | pracownia 126 | 9.00-12.00 | |
| Jak to działa? Programy komputerowe w gastronomii i hotelarstwie. | pracownia 218 | 9.00-12.00 | |
| „Check in” – meldowanie gości w recepcji hotelowej. | Recepcja szkoły | 9.00-12.00 | |
| Gra terenowa „Poznaj swoją szkołę” | Szkoła | 9.00-12.00 | |
| Rozmowa z doradcą zawodowym | sala 101 | 9.00-12.00 |








