,,Kuchnia bez granic” to przegląd surowców i potraw z całego świata.
Dzisiejszy świat staje się coraz mniejszy jeśli chodzi o sporządzanie potraw, granice straciły już swoje znaczenie.
UCZNIOWIE naszej szkoły nie zawiedli i 4 marca 2021 r. sporządzili zakąski wykorzystując surowiec z całego świata, wykazali się wysokim profesjonalizmem i kreatywnością.Potrawy oceniali znamienici kucharze krakowskich restauracji, a wcześniej uczniowie naszej szkoły: Łukasz Cichy, Tomasz Jeziorek, Tomasz Zając.
Dziękujemy za oceny i poświęcony czas.
LAUREACI:
I MIEJSCE
1.Klaudia Stefanik kl.III a
2.Robert Szczałba kl.II l
3.Marika Ciepiela kl.II e
II MIEJSCE
1.Kacper Kułaga kl.II l
2.Kacper Wąsik kl.II e
3.Wiktoria Powroźnik kl.II m
III MIEJSCE
1.Karolina Turek kl.II e
2.Gabriela Chwalik kl.II m
3.Karolina Kowalska kl.II l
WSZYSTKIM UCZESTNIKOM SERDECZNIE GRATULUJEMY I ŻYCZYMY DALSZYCH SUKCESÓW